КРАСИВ ДОБРИЧ 2018
ЕКИП ЛАТЕ

„КЕЙТ“, II-ро МЯСТО

РЕЖИСЬОР И СЦЕНАРИСТ: СТРАХИЛ ЙОРДАНОВ ОПЕРАТОР: КИРИЛ ХАНДЖИЕВ МОНТАЖ:КИРИЛ ХАНДЖИЕВ
ХУДОЖНИК И ГРИМ:
СТИЛИЯНА УЗУНОВА, ТОНРЕЖИСЬОР: ЯВОР ЛАЗАРОВ ЦВЕТОВИ КОРЕКЦИИ: Асен Соколов

В РОЛИТЕ:
ПЛАМЕНА БОЖИЛОВА, МОИСЕЙ СТОЙЧЕВ

Странстваща американска фотографка минава през Добрич. Докато попива градската атмосфера, тя е уловена от песента на уличен музикант. Дали привличането между тях има шанс да се превърне в нещо повече, или ще остане само прашен спомен? Дали зараждащата се любов е илюзия? Или всичко…

 

ЕКИП

ПЛАМЕНА БОЖИЛОВА

Актриса

Пламена Божилова е учила и работила предимно в Англия и САЩ. Завършва Актьорско Майсторство в The Drama Centre London. Ролите й включват Нина в “Чайка” по Чехов на сцената на Вахтангов в Москва, Имогена в “Цимбелин” по Шекспир в Шекспировия Театър “Глобус” в Лондон както и Ясмин от “Педесятница” и Нора от “Куклен Дом“. През последните 4 години е живяла в Лос Анджелис където играе предимно в независими филми. “DEBRIS Escombros” и “Death after pancakes”са отличени с няколко награди по фестивали. Послените й роли включват Беатрис във “The Operative” с Даян Кругер и Оливия в “Doom”. Снима се в епизодични роли в “Откраднат Живот” и “Дяволското Гърло”. Може да я видите в ролята на Пенелопа в продукцията “Одисей” на Драматичен Театър Пловдив. В момента се снима в новия филм на Явор Петков “Дани. Бог. Легенда.” срещу Димо Алексиев в ролята на британската журналистка Сюзън.

МОИСЕЙ СТОЙЧЕВ

Актьор и певец

Родом от с. Рилци (Благоевград), Моисей израства в семейство на музиканти – дядо му е бил акордеонист, майка му свири на китара, а брат му на ударни инструменти. Започва да свири на пиано в първи клас, а от пети се занимава с фолклорно пеене. Заедно с Ангел Ковачев стават част от първия сезон на X Factor, след който подписват договор с „Вирджиния Рекърдс“ и се превръщат в най-успешния мъжки дует на съвременната музикална сцена у нас. Двамата оглавяват класациите и печелят няколко музикални награди с хитовете „Знаеш ли кой видях?“, „Тази снимка пази“, „Кой ден станахме?“, „Спомняй си“ и „Къде си, брат?”. От 2015 г. Моисей е солов изпълнител към лейбъла, който продуцира и новия му сингъл „Време“ с участието на Жана Бергендорф. Парчето се превръща в един от най-бързо оглавилите класацията сингли за 2015 г., като едва седмица след премиерата заема първа позиция в чарта на най-излъчваните български песни в радио и телевизионен ефир и го оглавява в продължение на девет поредни седмици.

Контакти

Последвайте ни

Бюлетин

Абонирайте се, за да бъдете известени при новости.