КРАСИВ ДОБРИЧ 2018
ИЗБРАНИТЕ ЕКИПИ

ЕКИПИТЕ НА “КРАСИВ ДОБРИЧ” 2018

Набиране на участниците започна от 1 юли и продължи до 2 септември. Всички творчески екипи могат да бъдат разгледани по-долу, като предстои да допълваме информацията за всеки. Актьори и статисти от Добрич и региона можеха да участват самостоятелно и бяха избрани за някои от проектите. Носител на първа награда е филмът „Пътят към страстта“, на екип Лайм. Втора награда взе екип Лате, с техния филм „Кейт“. Трета награда журито определи за филма „Ламата“ на екип Сапфир!

 

image

45 КАНДИДАТИ

Нашето жури прегледа внимателно всички кандидатури и след серия от разговори и интервюта, по телефон и онлайн, избра екипите, които може да видите по-долу.

image

5 ЕКИПА

Избраните екипи ще получат допълнителни инструкции по емейл, както и в началото на предизвикателството на 21-ви септември, когато ще бъдат обявени финалните ключови думи и условия за работа.

image

3 НАГРАДИ

Наградите за първо, второ и трето място, на обща стойност 2750 лева, ще бъдат дадени на трите екипа, като всеки екип решава самостоятелно как да разпредели сумата помежду си.

Лайм

Ангел Генков
Режисьор
Явор Минчев
Оператор
Кольо Колев
Дрон оператор и сценарист
Михаил Иванов
Актьор

Сапфир

Анна Каперска
Режисьор
Йоана Павлова
Оператор
Лъчезар Енчев
сценарист
Адриана Стоянова
Монтажист

Корал

Дарио Табаков
Режисьор
Кирил Кръстев
Оператор
Яна Вачкова
Актриса

Графит

Иво Донев
Режисьор
Димитър Янев
Оператор

Лате

Страхил Йорданов
Режисьор и сценарист
Явор Лазаров
Звук на терен и постпродукция
Кирил Ханджиев
Оператор
Пламена Божилова
Актриса
Стилияна Узунова
Художник - гримьор
Моисей Стойчев
Актьор
УЧАСТВАЙ
като актьор или статист

 

При подготовката и по време на самото предизвикателство, ще имаме нужда от помощта на различни хора, които да бъдат в контакт с екипите, журите и организаторите за различни видове задачи. Ако ти е интересно да се гмурнеш е създаването на филми, и искаш да видиш името си на голям екран, попълни формуляра за доброволци »

 

Контакти

Последвайте ни

Бюлетин

Абонирайте се, за да бъдете известени при новости.